mandag den 23. maj 2011

Luksus i fremgang

TV2 bragte d. 25. maj et mindre indslag, som blandt andet omtalte det dyre kobe kød. Vinklen på indslaget er, at danskerne på trods af finanskrisen køber mere luksus end før. Udover kobe kødet, som koster ikke mindre end 4000 kr. per kilo, er salget af champagne og kaviar steget. En specifik restaurant har købt 25% mere kaviar hjem end sidste år.

Indslaget er i virkeligheden baseret på samme "kobe debut" som den ekstrabladet bragte. Desværre var der ikke plads til samme dybde i TV udgaven, men hvis du vil se et kort glimt af både kobe kød og den franske kok bag, så får du her muligheden.


Af indslaget fremgår det, at kobe kødet er fremstillet med befrugtede æg og danske rugekøer. Det kan så diskutteres, om der eventuelt går noget af renheden tabt på trods af, at DNA'en er identisk.
Nyheden om luksus er fantastisk for en madelsker, det må betyde generelt højere kvalitet rundt omkring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar